בין אם אתם מעוניינים להקים מסעדה או לשפץ מסעדה בבניין קיים? ספר המכרז מסכם למעשה את כלל הצרכים שהוגדרו על-ידי היזם.
בעזרת מערך ניהול מכרזים מקצועי עם ניסיון רב, ניתן להתאים את מערך ההסעדה שלכם לצרכי פעילות העסק, החל מכתיבת ספר המכרז שהוא למעשה מסכם את הצרכים שהוגדרו על-ידי המזמין.
פרט לגוף המכרז, הוא יכלול נספחים בנושא ביטוחים, ערבויות, שמירת סודיות, חוזה התקשרות משפטי ונספחים שונים על-פי הצורך. השלב המוקדם בהכנת המכרז הוא בניית סקר / שאלון, המהווה בסיס לבניית המכרז.
המכרז משקלל את כלל העקרונות כפי שהוגדרו מראש מהלקוח, כגון: תקציב, סוג מערך ההסעדה הקיים או המתוכנן, שאיפות ומטרות מבחינה קולינרית, בטיחות מזון וקיום תנאי תברואה נאותים לבתי אוכל, צרכים ספציפיים של הלקוח ומפעיל מערך ההסעדה (שף).
בפרויקט של הקמת מערך הסעדה, הצעד הראשון מתחיל בהבנה בסיסית של הצרכים. מהם הצרכים של הסועדים? מהן הציפיות ממפעיל מערך ההסעדה? כיצד תדעו לבחור את המפעיל המתאים לכם ביותר? כיצד בוחרים נכון ונמנעים מהחלפה של הספק או מה התנאים במקרה ש..? על מה מומלץ לשים דגש ומה גבולות גזרה? התהליך מורכב ומצריך משתנים רבים בחשבון.
בין אם מדובר בשירותי ייעוץ קולינרי לשדרוג התפריט ובין אם מדובר על הקמת עסק חדש? משרד BFOOD יתאים את אופי המכרז להיבטיי שלכם. לאחר קבלת אישור המזמין לחוברת המכרז (RFI או RFP) מופץ המכרז לספקים מומלצים, לאחר קבלת ההצעות מתקיים תהליך ניפוי מועמדים שנמצאו לא מתאימים ודירוגם, לצורך גיבוש ההחלטה בנוסף ולפי הצורך, מתקיימים סיורים בשטח.
בתום התהליך, יוצגו ההצעות מפורטות ואילו שיימצאו הכי מתאימות לדרישות המזמין יעמדו בהתחרות ומתוכן ייבחר ספק השירות לפרויקט שלכם.