המשרד מומחה בבקרה, בליווי והדרכות בתחום בטיחות מזון, צוות המשרד כולל טכנולוגי מזון, תברואנים, שרטטים ואדריכלים בעלי ידע וניסיון רב שנים בענף המזון, השירות המקיף שאנו מעניקים ללקוחות המשרד כולל ליווי של בעל העסק החל משלב הקונספט, בניית התפריט, תכנון מטבח לפי מהותו בכפוף לדרישות ותקנות משרד הבריאות ועד ליישום התאמת העסק
לתוכניות המאושרות תוך הקפדה על דרישות החוק והתנאים בשטח, בין שירותינו ניתן גם למצוא שרות מקיף לבעל העסק הכולל רישוי עסקים, בדיקות מעבדה תקופתיות, ביקורות להתייעלות ושיפור תהליכי עבודה, אנו מעניקים ללקוחותינו מענה מקצועי ואיכותי, בפרק זמן קצר, וזאת תוך ראיה כוללת של מורכבות תהליך הקמת עסק. למידע נוסף אודותינו >