הליך הכולל בניית תפריט, קונספט, הדרכת עובדים, הדרכת הבעלים בתמחור נכון, בהתנהלות מול ספקים ובטיחות מזון.
חברת BFOOD מציעה שירותי ייעוץ למסעדות ומפעלי מזון, החל ממיזמי סטארט-אפ חדשניים בראשית דרכם ועד למסעדות מזון המובילות במשק.
שירותי ייעוץ קולינרי, הכולל מחקר ופיתוח לשיפור מוצרים וטכניקות עבודה שוטפות במטבח, תכנון אסטרטגיה קולינרית לפיתוח רעיונות חדשים, פיתוח מתכונים ופורמולות עד לשלב הייצור – השף פרננד מקס, יעניק לכם מהניסיון הרב שרכש ממגוון העבודות, ניהול המטבחים הגדולים והידע הרב בענף המזון.
פרננד הוא בוגר קורדון בלו (בצרפתית: Cordon bleu) – המכללה המובילה לבישול בפריז. שימש שנים ארוכות כשף של אולם האירועים "טרויה". מתמחה בפיתוח תוכן קולינרי עבור תכניות בישול בטלוויזיה, ניסיון רב בהפקת אירועים מורכבים בחו"ל (כשרים), מלווה בהווה ובעתיד מסעדות תוך מתן דגש על רווחיות!
כיום מהווה שף תפעולי של חברת אינטל העולמית בישראל.
ליווי והקמה לקראת הקמת עסק חדש, המשרד ידע ללוות אתכם בתכנון המטבח בהתאם לעבודה על המנות בתפריט, בחירת הציוד, בחירת כלי ההגשה הנכונים ועוד..
נעשה זאת תוך יצירת רשימת הספקים הרלוונטיים ועזרה בבחירה מתוך המגוון הרב בהתאם לתקציב שלכם. עסקי מזון ומסעדנות הם עסקים מאתגרים, ההוצאות וההכנסות משתנים ומושפעים מאוד מהסביבה ולעיתים ישנם משברים שגורמים ליזם לקחת צעד לאחור, ולא רק כאשר מדובר על משבר עולמי כמו חיידק. מסעדה, בר או אפילו פוד טראק הם בדרך כלל הגשמה של חלום ישן, אנשים לא קמים בוקר אחד ואומרים אני רוצה להיות מסעדן, זה נובע ממקום אחר, מהגשמה עצמית, ומהלחץ לנסות ולהצליח איפה שאחרים לא, אז כאן, מש כאן אנחנו ניכנס לתמונה, נעניק לך את העזרה והליווי המשמעותי שחיכית לו על מנת להקים את העסק במינימום משאבים ולהיכנס למגרש של הגדולים
בין אם אתה חולם על עסק של מזון מהיר (fast food), בית קפה שכונתי או מסעדת שף, אנחנו מאמינים שקונספט חכם יכול להיות קלף מנצח, יוצרים לך חוויה שלמה, ומשם אנחנו מלווים אותך בכל שלבי הקונספט והייעוץ הקולינרי דרך בחירת חומרים / ספקים, יצירת התפריט ועד לכדי הכשרת העובדים.
אז אל תחכה, אנחנו עושים זאת! תוך שמירה על סטנדרט גבוה ועם אנשי המקצוע המומלצים ביותר, בניהם שפים, יועצי מזון, מעצבי פנים תוך התאמה מושלמת למשימה.